Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

Ta hand om sig själv lite

Jag tycker det är viktigt att ta hand om sig själv på flera sätt. Att unna sig skönhetsbehandlingar, gå på spa Stockholm, göra pedikyr och så vidare. Det jag brukar göra är att ta en dag på spa när jag känner för det. Finns såna bra dagspa som det heter, där man kan vara ett par timmar bara om man vill. En annan sak jag gör är vaxning Stockholm, bra att vaxa benen inför sommaren till exempel.

En hel helg med avkoppling

Det jag även gillar att göra är att åka iväg en hel helg på spa eller liknande. Att bara få vara och bli omhändertagen är perfekt. Det finns en massa olika spa att välja på, stora och små. Dert jag gillar bäst är de som har hotell och spa i ett och samma. Så att man kan få sova i sköna sängar, äta hotellfrukost och goda middagar på kvällen. Nu kanske jag inte gör detta så ofta, men i alla fall en gång per år är det skönt att komma iväg.

Egentid är guld värd

Att ha den så kallade egentiden där man gör saker bara för sig själv, inte för sin partner eller sina barn, det är något alla har behov av. Vad man gör, det är inte så viktigt, det är vad man gillar att göra eller har längtat efter att göra helt enkelt. Det kan vara ett par timmar, en dag eller en helg. 

4 Feb 2019