Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

På jakt efter nya möbler?

Det finns en relativt ny möbelbutik nu, med försäljning av möbler online i första hand. Butiken heter Wegot och finns på adressen wegot.se. Det här med att handla online är inte nytt, det har vi gjort i flera år redan, men att köpa så stora grejer som möbler - matstolar, soffbord och sängar - genom några enkla klick online, det är ganska nytt.

Handla möbler online

Möbler brukar vi vilja känna på, provsitta/-ligga och välja med ögat i en tredimensionell miljö, men kanske är det att begränsa sig. Om man verkligen vill så kan man ju skapa sig en uppfattning av en möbel genom att mäta, måtta, titta på bilder och noggrannt läsa beskrivningen. Wegot har väldigt bra kundservice också, så har man frågor om en specifik möbel så kan man helt sonika ringa eller e-maila och fråga.

Det finns två fysiska Wegotbutiker och de ligger i Malmö respektive Gävle. Bor man i närheten av någon av dessa städer så kan man såklart åka dit och kolla in sina möbler irl innan man bestämmer sig för att handla möbler online.

Dags att köpa nya matstolar

Själv är det dags att uppdatera matstolarna hemma och jag har redan kikat lite i Wegots sortiment, det finns ju mängder av olika möbler i varje kategori. Jag har redan sett ut flera olika matstolar och det svåra kommer ligga i att välja vilka jag ska köpa. Kan man ta en av varje kanske?

Har du erfarenheter av att handla möbler online?

27 Jun 2016