Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

Mycket att tänka på då det är flyttdags

När det är flytt på gång är det bra att vara medveten om alla saker som ska hinnas med. Det är ju en hel del både före, under och efter flytten som ska göras. Innan du flyttar till din nya bostad är det ju packning av alla dina saker till exempel. Det är smart att ha så många kartonger du bara kan, då det går åt rätt många. Se till att du även märker upp dem med var de ska i nya lägenheten. Om du inte har vänner som kan hjälpa dig att bära så kan du med fördel anlita en flyttfirma. En bra sådan hittar du på Flyttfirmailidingö.se. Det är inte fel att få hjälp med att bära och transportera hela bohaget.

Saker du inte får missa att göra

Innan flytten eller i samband med den är det andra saker du ska göra med. Du måste göra en adressändring till exempel samt se över dina abonnemang, vilka ska du säga upp och vilka ska du flytta med. Glöm inte byta adress för hemförsäkringen med. 

Efter flytten

Efter du har flyttat så måste du se till att flyttstäda den gamla bostaden. Du kan få flyttstädning i Lidingö via städfirma om du vill. Om du fått hjälp av vänner med flytten så glöm inte att belöna dem för det. Kanske genom att ha en trevlig inflyttningsfest där du bjuder dem på mat och dryck som tack för hjälpen!

15 Jul 2020