Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

Hur ofta går du på salong?

gå på nagelsalong

Salong, det är inte fel att gå på! Det finns ju en massa olika typer av skönhetssalonger. Det går att göra sina naglar i Stockholm så väl som det går att få massage i Göteborg. Hur ofta unnar ni er att gå på salong? Jag försöker göra så ofta jag kan och har råd. Jag går gärna till frisören för att klippa mig. Sen älskar jag att få massage. Jag brukar även göra naglar Stockholm. Gillar att ha lite färg på dem och att de är lite längre. 

Hitta bra salonger

Det är inte alltid det lättaste att hitta en salong man trivs med. Ofta vet man inte det förrän man varit där. Dock kan man få hjälp med att hitta salonger om man går via ett ställe som heter Timecenter. Där kan man söka olika salonger och behandlingar och det i olika städer i Sverige. Sedan kan man även direkt via den sidan göra en online bokning. Det är hur smidigt som helst.

Njuta av spa

Nästa form av behandling jag ska unna mig, det är att gå på spa. Har bokat in mig ett par timmar på ett sådant dag spa ni vet. Ska få massage samt ansiktsbehandling, bland annat. Det bästa är dock att ta en spa weekend och stanna över ett par nätter. Det så att man verkligen hinner med allt man vill göra. Det är något jag försöker göra minst en gång per år. 

 

19 Nov 2019