Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

Conveyor system är en smidig lösning

Kanske du har hört talas om conveyor system? Det är något som idag används inom flera yrken och branscher idag. De kan även ses på ställen som flygplatsen med flera andra ställen. Det är ett slags rullband kan man säga. Eller det är ett transportörsystem där det ingår olika former av rullband, som är anpassade på olika sätt. De finns ofta på industrier, inom tillverkning samt på flera andra platser. Det är många fördelar att ha ett sånt här system inom sitt jobb. Med hjälp av det så slipper man göra manuella lyft eller bära tunga saker för hand.Att göra det manuellt kan leda till förslitningsskador. 

Satsa på ett bra transportörsystem

Är det kanske så att ni har behov av ett conveyor system eller olika sorters rullband, så kan ni hitta det hos Vecto AB eller läs mer här. Detta företag levererar transportsystem som är kundanpassade, så ni kan få dem så som ni behöver ha dem. Vecto har ullbanor, kedjebanor, kedjebanor, bandtransportörer, vridbord, transfervagnar, conveyor system och mycket mer. Det går att få en eller flera modeller, hängda i taket, stående på golvet och så vidare. Se hela utbudet som företaget har genom att besöka deras hemsida. 

Ett annat tips är att även se över ergonomin som helhet på ert jobb. Det är inte bara tunga lyft och liknande som kan slita ut er i förtid. Även att stå eller gå fel eller ha en monoton arbetsställning kan göra det. 

11 Jun 2020