Bluevelvet

Jag vet saker inte du vet

Man kan skicka telefonen på lagning

Visste ni det att om man råkar göra sönder sin telefon, så går det utmärkt att skicka den på lagning? Med Fix iPhone kan man laga iPhone Eskilstuna till exempel. Man tar då och skickar sin telefon genom att besöka fixiphone.se och får telefonen lagad i Eskilstuna. Det går snabbt med, man skickar dit den, de lagar den och så skickar de tillbaka den. Det tar bara någon dag så är det klart.

Slipp köpa en ny telefon

En del tänker att när deras telefon går sönder, så måste de köpa en ny. Men det är inte alls ett måste. Det beror kanske på hur telefonen är sönder, men i många av fallen är det lätt att laga dem. Det vanligaste som sker med en iPhone är att glaset spricker, på grund av att man tappar den i golvet. Om man vill undvika att skada telefonen på detta sätt är det inte fel att satsa på ett skydd för den också. Det finns skal och fodral som inte är fel att ha!

Var ekonomisk

Att köpa ny telefon varje gång din gamla går sönder kan bli dyrt, de kostar ändå ett par tusen. Så det är inte fel att laga iPhone Eskilstuna via Fix iPhone. Det är inte alls så dyrt som att köpa en ny! Det finns dock tillfällen då det är läge att byta ut den gamla, men det är bra att göra när man kanske förlänger abonnemanget eller så.

29 jul 2018